Azért vagyunk hogy Önt kiszolgáljuk

Úgy gondoljuk, hogy társasházkezelés és közös képviselet alapvetően bizalmi alapokon nyugszik, ami azt jelenti, hogy a szakmai felkészültség mellett, nagyon fontosnak tartjuk a jó kommunikációt, és azt is hogy a tulajdonosok lássák, cégünk egyértelműen a közösség érdekét szolgálja.

Társasházaink között több száz lakás, üzletek, egyházi, banki és kormányhivatali egységek is megtalálhatók. Jelenlegi társasházaink részére teljes körű karbantartást és üzemeltetést végezzük A-tól Z-ig, éppen ezért alaposan megfontolunk minden egyes új megkeresést, mert nem szeretnénk túlvállalni magunkat a minőség kárára.

Mivel minden társasház más és más, nem tudunk előre meghatározott, fix díjakkal dolgozni. Alapvetően a tulajdonosi elvárások és igények határozzák meg az árainkat, ezért minden egyes társasházra egyedi ajánlatot készítünk. A megállapodás szerinti feladatokat, természetesen Megbízási Szerződésben rögzítjük.

Erősségeink

Kiváló kapcsolattartás 98.3%
Problémamegoldás 96.7%
Tartozás behajtás 93.2%
Pontos elszámolás 99.8%
Precíz közgyűlések 94.7%
Naprakész könyvelés 95.9%
Felújítás, karbantartás 94.6%

Képesítések, engedélyek

A RONIXnet kft közös képviselői rendelkeznek a törvényileg előírt, az Országos Képzési Jegyzékben meghatározott 528140100000000 azonosító számú „TÁRSASHÁZKEZELŐ” szakképesítéssel
A RONIXnet kft közös képviselői rendelkeznek a 528140100015401 azonosító számú „INGATLANKEZELŐ” szakképesítéssel is.
A RONIXnet Kft üzletszerűen végzett társasház kezelői tevékenysége a XIII/75/2012/TG számon, az ingatlankezelői tevékenysége a XIII/10/2012/IG számon a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal nyilvántartásában szerepel.
Cégünk jogi, műszaki, informatikai, könyvelői (regisztrált mérlegképes) háttérrel is rendelkezik.

A RONIXnet tulajdonosai és egyben vezetői

Andrejcsik György
Andrejcsik GyörgyRONIXnet - Ügyvezető
Közel 30 éve dolgozik az építőipar különböző területein, mint karbantartó, üzemeltető, építésvezető. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szerzett, és ami még fontosabb, sikerült maga köré gyűjtenie a legjobban képzett, legmegbízhatóbb szakembereket… 
Kutrucz Judit
Kutrucz JuditRONIXnet - Irodavezető
Több mint 20 évig dolgozott kereskedelemben, ahol kiváló kapcsolattartási és kommunikációs képességek nélkül lehetetlen hosszabb ideig nyeregben maradni. Ezért van az, hogy sok lakó megosztja vele a személyes dolgait is…
Írjon nekünk

Most érdemes megbíznia minket!


A kapacitásnövelés érdekében nemrég bővítettük csapatunkat. Amennyiben úgy látja, hogy szívesen bízná ránk a közös képviseleti feladatokat, kérjük, keressen meg minket minél hamarabb - mert amint említettük, nagyon fontosnak tartjuk meglévő ügyfeleink maradéktalan kiszolgálását - tehát korlátozott számban tudunk csak újabb megbízásokat felvállalni.

Hívjon minket (+36 20 444-27-44 vagy +36 30 740-84-59) vagy kattintson a gombra (jobb fent) és írjon nekünk!

Írjon nekünk